Theo Burggraaf

Bedrijfsadviseur Theo Burggraaf is 28 jaar werkzaam geweest in de bancaire sector waarvan 22 jaar als accountmanager / relatiebeheerder voor het MKB.  Hierdoor heeft hij veel ervaring en kennis op gebied van het adviseren en begeleiden van ondernemers in veel verschillende branches.
Een persoonlijke benadering, samenwerken op basis van wederzijds respect zonder afbreuk te doen aan objectiviteit. Dat is de basis voor een duurzame vertrouwensrelatie met ondernemers. Die is nodig om ondernemers effectief te ondersteunen bij het besturen van zijn/haar onderneming.
Een goede inventarisatie is daarbij essentieel. Niet gelijk in oplossingen denken maar eerst goed luisteren naar ondernemers, op zoek naar de vraag achter de vraag.
Dat is belangrijk, en daar ligt ook mijn kracht; achterhalen wat er werkelijk speelt. Niet alleen binnen een bedrijf maar ook in de privésfeer van de ondernemer.
Ik zie dit als een voorwaarde om goede en passende adviezen te geven.
Situaties beschouw ik vanuit verschillende invalshoeken.
Met creativiteit, openheid en eenvoud kom ik tot heldere inzichten en verrassende oplossingen.
 Ik ben de sparringpartner met een objectieve blik, als ware het financiële geweten van de ondernemer die zo nu en dan ook een spiegel voorhoud op gebied van risicomanagement, vastgoedvraagstukken, de structuur van het bedrijf en de toekomstplannen.
En mochten er specifieke zaken of kennisgebieden ter sprake komen waarbij inschakeling van andere professionals noodzakelijk is, dan is mijn netwerk dermate uitgebreid dat ik deze ook snel kan inschakelen.
Zo sta je er als ondernemer niet alleen voor!

 

Theo-Burggraaf1-730x1024

Mijn missie: Ondernemers helpen hun ambities te realiseren.

Mijn visie: Ondernemers bijstaan hun doelstellingen waar te maken door ze te ondersteunen op financieel en bedrijfskundig gebied.

Kernwaarden: Integriteit, respect, samenwerken, ondernemend.