Referenties.

“Theo Burggraaf heeft ons afgelopen jaar begeleid met de herfinanciering van ons bedrijf.  Door zijn persoonlijke aanpak voelde het vanaf het begin goed en kregen we al snel vertrouwen in een goede afloop.
Hij spreekt de taal van de ondernemer, legt zaken duidelijk uit en is kritisch waar nodig. Soms confronterend maar altijd met respect.
Het traject van de herfinanciering is uitstekend verlopen, de bank was zeer content met de aanlevering van de financieringsaanvraag hetgeen de besluitvorming heeft bespoedigd en de afsluitprovisie aanzienlijk verlaagd werd.

Ook na het financieringstraject blijft hij ons begeleiden en wij zijn heel tevreden over zijn dienstverlening.”

logo-vanleeuwen-geldermalsen.0x180

“Theo Burggraaf heeft mij begeleid bij de hypotheekaanvraag van mijn eerste huis. Tijdens de gespreken met Theo komt zijn jarenlange ervaring duidelijke naar voren, Theo weet waarover spreekt en brengt dit over in een heldere en begrijpbare informatiestroom. Dankzij zijn strakke planning en correcte handelen lag de hypotheekofferte binnen een tijdsbestek van 3 weken na opdracht klaar voor ondertekening. Kortom een vanaf het eerste contact, uitstekend door Theo begeleide dienstverlening waarbij vertrouwen, betrokkenheid en professionaliteit voorop staan.”

Jorrit Wouters, mei 2018

Bij het maken van toekomstplannen en nemen van beslissingen hoort een degelijke financiële begroting.
Na een afwijzing bij de ING voor onze investering zijn wij via onze accountant bij Theo Burggraaf terecht gekomen voor een second opinie en deskundige beoordeling van onze plannen.
Het is fijn om in zo’n geval een klankbord en onafhankelijke mening te horen.

Nadat Theo had berekend dat er mogelijkheden zouden moeten zijn om onze plannen te realiseren is hij hier ook daadwerkelijk mee aan de slag gegaan. Theo heeft ons uitstekend begeleid en door hem zijn er deuren geopend die anders gesloten zouden blijven.
Met een goede deal is onze financiering tot stand gekomen en onze investering gelukt.
Wij zijn blij dat wij gebruik hebben gemaakt van Theo zijn diensten, kennis en netwerk.

Ondernemen doe je met de juiste mensen om je heen en Theo is voor ons een partner voor het leven geworden.

Bedankt Theo !

Willem Loef, Loef Bromfietsen BV,  februari 2019

Begin 2020 speelde er diverse financiële en organisatorische zaken waaronder splitsing van het bedrijf, verbouw en herfinanciering van ons bedrijfspand.
Wij zijn zelf voornamelijk technisch georiënteerd en onze dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het zoeken naar technische oplossingen in de algemene machinebouw,. Ook in een engineering traject zien we dat je voor bepaalde oplossingen er beter een specialist bij kan halen om verder te komen. 
Voor de genoemde financiële zaken is dit niet anders en Theo Burggraaf is zo’n specialist, hij heeft voor ons een aantal mogelijke trajecten uitgezet om onze doelstellingen te realiseren en dit met een heldere en begrijpelijke uitleg naar ons toe kunnen onderbouwen. In open overleg hebben we het door ons gewenste traject kunnen inzetten en met de zorgvuldige begeleiding van Theo, de herfinanciering en bijkomende financiële privé zaken tot volle tevredenheid kunnen afronden.
Perfect verlopen, Theo, bedankt.

Theo Oosterom, TM Engineering, Lexmond
Augustus 2020

Theo heeft ons enorm snel en vakkundig geholpen met het verstrekken van een hypotheek nadat we van een bank een afwijzing ontvangen hadden.
Het betrof hier een bedrijfspand met als doel tweedelijns zorg verlenen.

Zijn deskundigheid en enthousiasme maakten het samen werken erg plezierig. Theo bleef positief en beet zich vast in ons project.
Ongelofelijk snel had hij een partij gevonden die net als wij erg enthousiast waren over de uiteindelijke bestemming.
Theo heeft ons ongelofelijk veel werk uit handen genomen waardoor het hele project voor ons erg plezierig verliep.

Theo nogmaals bedankt voor al je inspanningen.

Driestroomhuis Fra Fensalir.
Juni 2019

Onlangs heb ik een financiering afgesloten, dankzij Theo Burggraaf Zakelijk Advies.

Mijn eigen huisbankier, waar ik inmiddels 20 jaar klant ben, had me in anderhalf jaar tijd reeds twee keer deze hypothecaire lening afgewezen.  Theo Burggraaf wist het rond krijgen bij een andere bank.

Na een goed gesprek met Theo en daarbij alle stukken te hebben aangeleverd, is hij begonnen met het maken van de prognoses. Een week later, liet hij me vol overtuiging en met passie voor zijn vak weten, dat het financierbaar zou zijn.  Zijn visie en deskundigheid gaf mij veel vertrouwen en rust.

Theo verstaat zijn vak, is oprecht, snapt de ondernemer, komt zijn afspraken na, is professioneel en erg prettig om mee samen te werken.
Ik kan hem dan ook iedereen sterk aanbevelen; hij ontzorgt je van A tot Z.

M.W.A. Rikken,  CEO, D.O.E.N. BV, Juni  2018 

“Het tweede kwartaal 2017 hebben wij een bestaande organisatie overgenomen. In de voorbereidingen hiervoor zijn we begeleid door Theo Burggraaf. We hebben deze contactmomenten als zeer prettig ervaren. Theo is een fijne rustige persoonlijkheid maar zijn talent ligt met name in moeilijke financiele aspecten in een begrijpelijke jip-en-janneke manier uitleggen. Wat ik met name bij Theo heb gemerkt is zijn betrokkenheid in plaats van het schrijven van een factuur. Met betrekking tot facturen wordt door Theo duidelijk aangegeven wat hij gaat factureren en wat niet. Geen verrassingen achteraf. Ook gemaakte afspraken zijn afspraken. Kortom, fijne man, professioneel en hij doet wat hij zegt. Op dit moment hebben we geen financieel advies meer nodig. Echter, wanneer dit in de toekomst wel het geval zal zijn, zal ik niet aarzelen om weer contact met Theo op te nemen. Ik kan hem zeker aanbevelen bij anderen.”

Raymond Huisman
Office Training Centrum – Zwolle
www.officetrainingcentrum.nl

“Theo Burggraaf heeft onlangs voor mij de huidige financieringen tegen het licht gehouden en kwam met een verrassend advies.  Hierdoor kon ik de komende jaren veel geld besparen.  Dit advies was een prima investering.”

Jan van Duinkerken,
Van Duinkerken Kantoor Installaties

“Bij het vinden van een herfinanciering komt heel wat kijken.  Om dit in goede banen te leiden, heb je mensen nodig met vakkennis.
Na eerst contact te hebben gehad met meerdere banken, lukte het niet om tot een gewenst resultaat te komen. Hierdoor hebben wij Burggraaf Zakelijk Advies ingeschakeld om te kijken wat de mogelijkheden waren.
Na onze eerste kennismakingsgesprek, werden wij al wat positiever over onze kansen. Tijdens de volgende procedures, kwamen wij steeds stapjes dichter bij ons doel, met uiteindelijk een deal.
Door zijn enorme positieve inzet, know-how, passie en geduld, heeft hij het toch voor elkaar gekregen.
Hierdoor konden wij enorm besparen in onze vaste lasten, wat we nu kunnen inzetten voor de groei van ons bedrijf.
Ook voor zijn facturatie alleen maar chapeau. Duidelijkheid naar de klant staat voor hem voorop.”

Sperwer Stomerij V.O.F.
(Bedrijfs-)kleding reiniging
Wol, handwerken en fournituren
Juni 2017

“Ik ben met Theo begin 2018 in contact gekomen, omdat ik in eerste instantie het huis van mijn vader wilde kopen. Na een fijn gesprek met goede tips is dit uiteindelijk niet door gegaan. Enige tijd later de keus gemaakt om voor een ander huis te gaan, hierbij heb ik aan Theo gevraagd wat voor mogelijkheden er voor mij waren als startende ondernemer. Theo kwam met een duidelijk antwoord wat voor mij haalbaar zou zijn. Met dit advies ben ik de huizenmarkt opgegaan en heb een prachtig huis aangekocht. Theo heeft voor mij de volledige hypotheek geregeld, waarbij hij mij continu op de hoogte heeft gehouden, hij heeft zich behoorlijk hard gemaakt om een zo passend mogelijke offerte te krijgen. Dit ging echter niet gelijk zonder slag of stoot, maar zeker dankzij hem is dit tot een goed einde gebracht en kan ik genieten van een geweldig huis.”‘

Pascal van Meerten
Van Meerten Advies
November 2018

“Theo, die ik al heel wat jaartjes ken, is een man met heel veel parate kennis. Recht door zee en duidelijk vanaf het eerste contact. De (on)haalbaarheid van een vraag of casus zal vakbekwaam gewogen worden. Daarnaast is het een empathis persoon die zich goed kan inleven.
Zo heeft Theo mij recentelijk bij een banqaire situatie begeleid met als resultaat dat heel veel geld bespaard is. Een langlopend en vervelend proces wat met het oog op het uiteindelijke doel door Theo in goede banen is geleid.”

Karel van Wiggen
Culemborg, februari 2018

“ Theo is al vele jaren mijn adviseur en ik ben zeer tevreden over zijn objectieve en heldere blik.  Hij spreekt de taal van de ondernemer en komt zijn afspraken na. Hij heeft mij al bij diverse financiële vraagstukken uitstekend geholpen.

John Belgers,  Tulatech BV 
Eck en Wiel, april 2018

In 2019 waren wij voornemens om na vele jaren een pand gehuurd te hebben een bedrijfspand te kopen. Om te weten in welke prijsklasse wij konden zoeken ben ik via mijn accountant in contact gekomen met Theo Burggraaf.
Tijdens ons kennismakingsgesprek kon Theo aangeven wat onze maximale leencapaciteit was. En al 2 weken na ons gesprek kwam er een mooi bedrijfspand op ons pad. Na de bezichtiging van het pand was het voor ons al vrij snel duidelijk dat we voor dit pand wilden gaan.
Wij hebben toen Theo gevraagd om ons met onze financieringsaanvraag te begeleiden. De financieringsaanvraag heeft Theo wat bloed, zweet en tranen gekost maar hij heeft het voor elkaar gekregen dat wij een heel mooi financieringsvoorstel van de bank mochten ontvangen. En dit heeft uiteindelijk geresulteerd in de aankoop van ons mooie bedrijfspand per 2 maart 2020.
Wij zijn heel blij en dankbaar dat Theo op ons pad is gekomen. Door zijn vertrouwen in ons en ons bedrijf, zijn kennis van zaken en zijn doorzettingsvermogen is het gelukt dat wij ons bedrijfspand aan hebben kunnen kopen.

Stip verhuur / Stip Montage
Tiel, 
April 2020                                                                                                                        

“Theo Burggraaf heeft mij begeleid bij het financieringstraject bij de bank.
Door zijn uitgebreide inventarisatie bleef geen vraag onbeantwoord en liep de procedure van de financieringsaanvraag bij de bank heel soepel. Er waren nauwelijks vragen meer en binnen twee en halve week na inlevering van het plan lag er een offerte met prima voorwaarden. Ook na de verstrekking heeft hij mij begeleid op gebied van budgetbewaking van de bouwkosten.
Daarbij is hij recht door zee en waar nodig behoorlijk kritisch. Hij houdt je scherp door regelmatig een spiegel voor te houden.”

Van Doremaele Consultancy
Velddriel

Theo Burggraaf snapt direct hoe ingrijpend privé-financieringen kunnen zijn voor zelfstandig ondernemers. Wij hebben ons bij meerdere adviseurs georiënteerd en uiteindelijk kon Theo het beste onze wensen vertalen naar de geldverstrekker. Andere adviseurs kwamen helaas uit op een lagere hypotheek met ongeveer dezelfde maandlasten of aanvullende voorwaarden.

Het gaat hierbij dus vooral om risicoherkenning en -beperking voor ondernemers. Theo weet op de juiste manier de risico’s in te schatten en te vertalen naar de geldverstrekker dan de standaard vragenlijstjes af te lopen. Hierdoor ontstaan nieuwe mogelijkheden. We zijn blij dat we Theo hebben gevonden via een collega-ondernemer en kunnen hem van harte aanbevelen.

F. en H. uit Rotterdam
Maart 2019

… en dan willen plots jouw buren je huidige koopwoning met alle geweld kopen!
Een koopwoning waarin je eigenlijk heel best woont en niet zo nodig weg hoeft. Ja een beetje meer grond erbij zou welkom zijn, maar verder? Prima en lekker blijven wonen zou je zeggen. Tja, maar dan doen de buren vervolgens een bod, waar je echt geen nee tegen kunt zeggen. Je gaat overstag en het koopcontract wordt getekend.
Dan denk je, dat je met zoveel overwaarde makkelijk een nieuwe woning kunt kopen, met de gewenste grotere perceeloppervlakte en gaat op zoek.
Je bent lid van Vereniging Eigen Huis (VEH) en dus maak je direct een afspraak met de hypotheek adviseur van VEH. Een Master of Financial Planning, dus dat komt allemaal goed denk je,  je houdt vertrouwen… Je tekent een ‘Opdracht tot Dienstverlening’, die later € 1.249 blijkt te kosten.!!

Het zoeken naar een nieuwe woning gaat stroef. Veel woningen, die aan onze wensen voldoen hebben (nog) een agrarische bestemming. Dat blijkt een no-go! Doorzoeken dus! Ook is het lastig om verkopers te vinden, die op redelijk korte termijn kunnen of willen overdagen.
In de tussentijd heb je de eerste gesprekken bij de hypotheek adviseur van VEH gehad en al veel zaken aan moeten leveren. Ik ben al jaren ZZPer en heb kennelijk 3 problemen voor het vinden van een partij, die ons de nieuwe hypotheek wil of mag gaan leveren;

  1. Het jaar 2018 was voor mij een slecht, zakelijk jaar;
  2. Ik ben bijna 60 en dus nog maar zo’n 8 jaar van mijn pensioengerechtigde leeftijd af;
  3. Mijn vriendin werkt parttime en verdiend jaarlijks onvoldoende om een groot deel van de nieuwe hypotheek te kunnen betalen.

Je merkt aan alles, dat de hypotheek adviseur van VEH het eigenlijk niet ziet zitten om ons verder te helpen. Hij neemt niet de lead in het proces en hij vraagt ons of we het allemaal wel serieus nemen, wat een vraag eigenlijk!  Maar de tijd begint te dringen, want de datum dat ons oude huis moet worden overgedragen aan de buren ligt vast.
Ik krijg de tip van mijn accountant om eens contact met Theo Burggraaf van Burggraaf Zakelijk Advies op te nemen. Daar heeft hij hele goeie ervaringen mee. Afspraak met Theo is snel gemaakt en hij komt thuis langs voor een eerste, kosteloze kennismakings-en inventarisatie gesprek. Tijdens dit gesprek blijkt het heel goed te klikken tussen ons. Hij geeft eerlijk aan, dat als hij het niet ziet zitten  de opdracht niet aan te nemen en dat geeft vertrouwen. Gelukkig blijkt Theo de uitdaging wel aan te willen gaan en neemt hierin ook direct de lead!

Wij vinden in de tussentijd een geschikte woning en Theo kan z’n borst nat maken. Dit alles blijkt aan Theo zeer goed besteed. Hij heeft binnen de kortste keren, via zijn uitstekende netwerk, een bank gevonden, die het wél ziet zitten met ons en onze Hypotheek. Er volgen nog vele contacten over een weer maar het resultaat is, dat binnen de beschikbare korte tijd alles alsnog is geregeld en wij binnenkort onze nieuwe woning kunnen betreden, zonder financiële zorgen!

Kortom: Wij blijven Theo zeker ook in de toekomst voor financiële adviezen inzetten!

Martin en Mirjam
Januari 2020

“Theo Burggraaf heeft voor een relatie van ons kantoor een verassende oplossing geboden voor een lastig financieringsprobleem. Daarbij heeft hij heel goed rekening gehouden met alle betrokken partijen.  Ik ben zeer tevreden over zijn inbreng en afwikkeling in deze casus.”

Mr. Roland Kok
Notariskantoor in Tiel