Bedrijfsfinanciering
Investeren en financieren gaan vaak hand in hand. Burggraaf Zakelijk Advies adviseert u welke financieringsvorm past bij de investering die u voor ogen heeft én bij uw bedrijf.
Het financieren van een nieuw pand vraagt immers om een andere vorm van financieren dan de investering in een vrachtwagen of het financieel opvangen van seizoensinvloeden.
Burggraaf Zakelijk Advies kijkt ook naar de gevolgen van de financiering op de totale bedrijfsvoering, wij kijken bijvoorbeeld ook naar zaken als werkkapitaal.
 
Kennis van zaken
Burggraaf Zakelijk Advies weet hoe zakelijke financieringen tot stand komen. Door onze bancaire achtergrond hebben wij ruime ervaring in het beoordelen van financieringsaanvragen en kennen de criteria voor het verstrekken van zakelijke leningen en kredieten door en door.
Wij hebben de kennis om u volledig te begeleiden. Samen stellen wij het dossier samen dat voldoet aan de eisen van de geldverstrekker; van financiële gegevens en bedrijfsinformatie tot motivatie. Zo dienen wij een financieringsaanvraag in die direct in behandeling kan worden genomen en een grotere kans van slagen heeft.
Investeren? Financieren
Burggraaf Zakelijk Advies adviseert u over uw voorgenomen investeringen. Wij beoordelen bijvoorbeeld samen met u of deze investering past binnen uw ondernemingsdoelstellingen. Vervolgens adviseren wij u over de meest geschikte financieringsvorm. U kunt daarbij denken aan lenen bij een bank, operational lease of financial lease, factoring, voorfinanciering door leveranciers, familiekapitaal, crowdfunding, etc.
Burggraaf Zakelijk Advies werkt uw financieringsaanvraag voor u uit tot een compleet dossier. Wij dienen de financieringsaanvraag voor u in bij de mogelijke partijen

Bel mij terug!

Offerte beoordelen
Ook tijdens het offertetraject adviseren wij u. Wij beoordelen welke aanbiedingen bij uw onderneming passen. Zo nemen wij graag de zorg voor dit intensieve traject uit handen. Burggraaf Zakelijk Advies spreekt de taal van ondernemers én geldverstrekkers. Onze jarenlange ervaring staat garant voor het selecteren van de juiste financiering in relatie tot uw behoeften en wensen.
Financiering verlengen
Burggraaf Zakelijk Advies beoordeelt ook verlengingsvoorstellen die u aan het einde van de rentevast periode van uw geldverstrekker ontvangt. Wij vergelijken uw huidige situatie met het moment waarop u de afspraken over de lening hebt gemaakt. Op basis hiervan adviseren wij u over het verlengingsvoorstel. In de praktijk blijkt het vaak lonend om de onderhandelingen met de geldverstrekker opnieuw te voeren. Ook hierin kunnen wij u ondersteunen.
Financierings check
Uw onderneming verandert, de wereld om u heen verandert.
U heeft een aantal jaren geleden een financiering afgesloten maar deze is niet aangepast aan deze veranderingen. Is uw financiering nog wel passend?  Is deze wel toereikend voor uw plannen in de toekomst?  Of is de winstgevendheid van uw bedrijf sterk gestegen en is uw solvabiliteit hierdoor ook aanzienlijk toegenomen.
Het is mogelijk dat uw risicoprofiel bij de bank is afgenomen waardoor u betere voorwaarden kunt bedingen.  Dit kan een lager tarief zijn, maar ook herziening van andere voorwaarden, zoals bijvoorbeeld het verlagen van persoonlijke borgstellingen, behoren wellicht tot de mogelijkheden.
Burggraaf Zakelijk Advies brengt dit graag voor in kaart, in duidelijke taal, met concrete voorstellen.